Eile õhtul eetrisse läinud „Armastuse maleva“ finaalsaade paljastas, kes saate võitjaks krooniti. Auhinnaraha nimel võistlesid kaks paari: Maarja-Liis ja Siim ning Xavier-Alexander ja Iiris. Enne, kui saatejuht Grete Paia kuulutas välja võitja, uuris ta paaridelt, mis nende tulevikuplaanid on. Xavier sõnas suve lõpus filmitud saates, et tema ja Iirisse romanss malevaga ei lõpe ja jätkub. Siis plaanisid nad auhinnaraha kulutada oma ühise tuleviku nimel. Siim ja Maarja-Liis pidid hoopis reisile suunduma.

Finaalsaate viimastel minutitel kuulutatigi välja „Armastuse maleva“ teise hooaja võitjapaar, kelleks osutusid Siim ja Maarja-Liis. Nemad pärjati 10 000 euro suuruse auhinnarahaga.

Enne „Armastuse maleva“ viimase osa eetrisse minemist olid saate finalistid külas „Õhtu!“ saates. Seal rääkisid nad lähemalt saatesse tulemise põhjustest ja mida nad auhinnarahaga ette võtavad.

Siim rääkis, et tema läks saatesse, sest tema hobi on ehitamine ja malevas vana saunamaja ülesvuntsimise võimalus oli tema jaoks pluss „Armastuse malevaga“ liitumisotsuse tegemise juures. Veel sõnas Siim, et tema klassiõde oli osalenud eelmises hooajas ning too neiu oli soovitanud tal saates osaleda. Siiski avaldas Siim, et lootis saatest ka armastust leida. Maarja-Liis sõnas, et tema läks saatesse kogemusi saama.

Maarja-Liis rääkis, et tema ja Siimu suhted on praegu hästi ning nad suhtlevad iga päev. Võitjapaar lubas auhinnaraha pooleks teha – Maarja-Liis soovis võidusumma investeerida oma ettevõttesse ja Siim selle oma tallu.