Podcastis „Kuulsuse narrid“ tunnistas ka Leho ise, et tõesti oli võtteplatsil selline tunne, et ta oleks nagu koolikiusamise ohvriks sattunud. Kui endine „Rannamaja“ staar Ada Nelke uuris mehelt, et kas ta arvab, et ta oli väärt seda kiusamist, siis otsustas Leho rääkida ühe loo: „Kusjuures mind lisati hiljem sinna osaliste Messengeri gruppi ja öeldi, et tead, me lisame Leho ka, sest Leho on väärt seda. Teate, minge persse! Mida ma väärin? No tõesti, keegi kodanik tuleb ütlema, mida mina väärin...“

Antud vestlusgrupp oli olemas juba filmimise ajal, kuhu ka osalised omavahel malevas olles kirjutasid. Toona ei teadnud Leho veel midagi seal olevast informatsioonist.

Peamiselt oli noormees peksukotiks Annikale, kes mõned episoodid enne finaali koju ära saadeti. Viimastes osades hakkas Leho vastu ründavamaks muutuma ka Xavier, kelle endise pruudi Maritiga oli Leho ühte kärge kokku kolinud.

„See (Annika korrale kutsumine- toim.) oli Siimu ülesanne minu arvates. Siim oli temaga paaris. Mina sain koslepit ja ma oli nii endast väljas, kui ta lihtsalt ära saadeti tegelikult. Annika tahtis lihtsalt probleemi. Minul ei olnud probleemi,“ kirjeldab Leho nüüd heledapäist neiut, kes teda pidevalt terroriseeris. Tuleb välja, et noormehele ei meeldinud see, et Annika niisama ära saadeti, vaid ta oleks soovinud asjad selgeks rääkida.