Robert postitas oma kontole pojaga pildi ja lisas juurde ka video, kus tema elukaaslane Maarja pojaga rõõmsalt aega veedab. Pildil on näha, kuidas poeg Franz istub isa Roberti süles ja koos vaadatakse raamatut. Videos pikutab Maarja poja kõrval ja kõditab teda, mille peale Franz armsalt naerab. „Töö käib!“ kirjutas Robert oma postituse juurde.

Postituse juures kommenteerijad sõnavad, et Roberti, Maarja ja Franzu näol on tegemist rõõmupallidega. „On ikka nunnuke,“ kirjutab üks postituse juurde kirjutanud inimene. „Issand, kui armas ta on!“ kiidab ka teine. Mõne tunniga on Roberti postitus kogunud üle 1900 meeldimise.

Roberti ja Maarja pisipoeg Franz sündis tänavu suvel juulikuus. Novembrikuu alguses ajakirjale Pere ja Kodu antud intervjuus rääkis Rool, kuidas talle isaroll tundub. „Eks ma olen amatöör, aga tunnen end mõnusalt. Nõrgalt muidugi ka, kõik on uus. Ükski isa ei ütle mõnekuuse beebi kõrvalt, et kurat, küll mina olen hea isa. Teised on mökud, aga vot mina, mina olen hea!“ jutustas Robert. „Mida ma tahan aga kindlasti öelda, on see, et Maarja on superkangelane. Kinkisin talle isegi medali kirjaga „Aasta ema“,“ lausus Rool intervjuus.