Brad tähistas laupäeval Los Angeleses oma 59. sünnipäeva ning tagasihoidlikul peol oli teda saatmas täpselt 30 aastat noorem naine Ines de Ramon. Nad jäid kaamerate ette juba kuu aega tagasi Bono kontserdil, kuid allikate väitel on nad paar olnud juba pikemat aega ning filmistaar pidavat oma tüdruksõbrast täiesti sisse võetud olema.

„Bradile väga meeldib Ines. Nad kohtusid läbi ühise sõbra. Ines on väga tore,“ ütles allikas Daily Mailile. 29-aastane naine on varem meedias figureerinud sellega, et oli kolm aastat abielus näitleja Paul Wesleyga, kes oli Inesest 11 aastat vanem. Nad teatasid lahutusest tänavu septembris, kuid mehe esindaja sõnul oli nende suhe läbi juba viis kuud enne seda.

Bradi on aga viimase viie aasta jooksul pandud paari mitmete erinevate naistega, kuid suurema osa sellest ajast on ta olnud ametlikult abielus Angelina Joliega. Paaril on kuus ühist last – kolm bioloogilist ja kolm adopteeritud – ning peamiselt ongi käinud tüli nende hooldusõiguste üle. Angelina on võimudele väitnud, et Brad oli vanima poja Maddoxi suhtes nende abielu jooksul lausa vägivaldne.