„Geordie Shore'i“ ja mitmete teiste MTV saadete staar pole teinud mingit saladust sellest, et tema suhe oli aastate eest enda keha ja näoga nii halb, et ta lasi muuta kõike, mida võimalik. Naise dieet läks vahepeal nii ekstreemseks, et ta sõi päevas ainult ühe konservi tuunikala.

Esimesena käis ta muutmas nina, siis hakkas suurendama suud, 2017. aasta lõpus käis ta untsu läinud rinnasuurendusel, mis jättis ta sisuliselt ühe suure ühise rinnaga. Väidetavalt käis ta rasvavähendusoperatsioonil ning on lasknud oma lõuajoont ning põski täitesüstidega defineerida.

Kuigi paljusid neist operatsioonidest ei saa enam tagasi pöörata, otsustas hiljuti esimest korda emaks saanud Charlotte, et loobub oma pardihuultest, ja laskis täitesüstid ära lahustada.

Charlotte teadis, et tema tagasi naturaalse ilu juurde muutumine on suure tähelepanu all ning seetõttu ei avalikustanud ta oma uut välimust veel mitu päeva. Põhjus, miks endise tõsielustaari „vana“ nägu oli tema fännide seas nii popp ja oodatud, on lihtne – Charlotte pugeski Suurbritannia südametesse veel siis, kui ta polnud lõpututel iluoperatsioonidel ja süstimistel veel käinud. Tegemist oli tõelise naturaalse kaunitariga juba toona.

Charlotte nüüd:

Charlotte oma karjääri alguses:

Clothes Show Live at the NEC Birmingham