Esimestena saabusid Abbeysse Walesi printsess Catherine ja tema tütar Charlotte, kes kandsid mõlemad Burgundia punaseid mantleid. Oli armas vaatpilt näha kahte printsessi koos nii hästi kokku sobimas.

Kuid siis hakkas Londoni kesklinnas aset leidnud üritusele saabuma veelgi naisi täpselt samas toonis mantleid. Sisuliselt samal ajal saabusid kiriku ette printsess Anne'i tütar Zara ja Catherine'i õde Pippa Matthews. Naistele pakkus see kõik palju nalja, kuid tundus ebatõenäoline, et selline värviapsakas saab maailma kuulsaimas perekonnas juhtuda.

Printsessid Catherine ja Charlotte kandmas Burgundia punast.
Zara Tindall ja Pippa Matthews saabumas.

Veel kuninganna Elizabeth II eluajal andsid tähtsate naiste abilised teineteisele värviskeemidest teada ning seetõttu välditi kokkulangevusi.

Seetõttu spekuleeritakse Daily Mailis, et kuninglikud naised leppisid kokku ühes värvis, sest prints Harry abikaasa Meghan kurtis eelmisel nädalal Netflixi jõudnud doksarja episoodides just selle üle, et ta ei tohtinud värvilisi riideid kanda ning keegi ei tohtinud kanda sama tooni, mida kandis mõni tähtsam perekonna naisliige. Samuti annab Burgundia punase grupiviisiline kandmine sõnumi, et terve perekond