Parton sõnas intervjuus, et tema ja abikaasa erinevad huvid on nende aastatepikkusele armastusloole kindlasti kasuks tulnud. „Me ei ole pidevalt teineteise silma all. Ta ei ole minu muusikaäris, seega tal on erinevad huvid, aga siiski on meil asju, mida me armastame koos teha,“ sõnas lauljanna. „Ma arvan, et see oli niimoodi ettemääratud. Tema on see, kelle mina pidin saama ja vastupidi,“ lisas naine.

Samuti tunnistas Dolly, et pisut rikutud huumorimeel ei tule pikaajalises suhtes kahjuks. Parton ütles, et ta on koos abikaasaga rasketest hetkedest üle saanud huumori abil. „Meil on mõlemad pisut rikutud huumorimeel. Ja ma arvan, et huumor ongi üks parimaid asju, kui sa oled nii pikalt abielus olnud,“ avaldas Parton.

Veel sõnas legendaarne laulja, et tal pole oma abikaasa Carl Thomasega aastate jooksul suurelt raksu läinud ega teineteisele pole nad kunagi midagi kurjalt öelnud. Kuigi Parton on aegade jooksul jaganud fännidega kaadreid oma abikaasast, pole ta avaldanud palju detaile nende abielust, vahendab Entertainment Tonight.

„Ta ei taha üldse rambivalguses olla. See lihtsalt ei ole tema olemuses,“ rääkis Parton mõned aastad tagasi antud intervjuus ja lisas, et on püüdnud oma abikaasat tähelepanust eemal hoida nii palju kui võimalik.