Pratt rääkis oma Instagrami kontol lähemalt sellest, kuidas ta mesilaselt nõelata sai. Nimelt jälgib mees sotsiaalmeedias üht Texases asuvat mesinikku Erika Thompsonit, kes on ka Instagramis populaarne - naisel on seal pea miljon jälgijat ning tema videod mesilastest koguvad kümneid tuhandeid vaatamisi.

„Ta läheb mesilastarude ja mesilaste ette ja ütleb: „Nad on täna väga rahulikult. Ma kavatsen mesilase eemaldada ja kasutan selleks oma paljaid käsi,““ kirjeldas mees Thompsoni populaarseid sotsiaalmeediavideoid, kus naine tegelebki mesilastega ilma kaitseriietuseta.

Marveli-filmidest tuntud Pratt sõnas, et mesiniku videote vaatamine tekitab vaatajates võltsi turvatunnet, et midagi ei saa mesilastega tegelemisel valesti minna. Seejärel sõnas mees, et sattus hiljuti ühe mesilastaru juurde ja otsustas Thompsoni videotest saadud enesekindluse tõttu ka ise mesilastega tegeleda.

„Ma lihtsalt vaatasin neid mesilasi ja siis üks neist tuli tarust välja ja nõelas mind silmast. See mesinik võib kuradile käia,“ sõnas näitleja oma postituses. Instagramis avaldatud video juurde märkis Pratt Thompsoni ära ja kirjutas: „Sa inspireerid mind! Aga tõesti...“.

Thompson aga mehele vastust võlgu ei jäänud ja vastas talle Chrisi sotsiaalmeediapostituse kommentaariumis. Ta sõnas, et kui Pratt jätab mesilastega tegelemisele talle ja teistele professionaalidele, siis saab ta keskenduda rohkem oma filmirollidele, vahendab Entertainment Tonight.