Cher jagas suurest uhkest sõrmusest pilti oma sotsiaalmeedias. „Mul pole sõnu, Alexander, A.E,“ kirjutas lauljatar oma Twitteri kontol ja postitas sädelevast sõrmusest pildi. Fotol on sõrmus musta karbi sees ning karpi hoiab käes keegi, kellel on musta ja roheka disainiga küüned.

Tema postitust on esmaspäeva lõunaks näinud pea 11 miljonit kasutajat ning sellel on üle 65 000 meeldimise. Paljud fännid soovisid kohe Cherile kommentaariumis õnne, kuid oli ka fänne, kes naise postitusse skeptiliselt suhtusid. Nad soovisid kindlaks teha, kas Edwards oli ikka Cheri endale naiseks palunud. Teised fännid aga tahtsid teada saada, kas rohekad küüned on Cheri omad.

Vähem kui kaks tundi hiljem postitas Cher taas sõrmusest pildi ja tõi selguse majja. „Ma postitasin selle, kuna tema küüned on nii lahedad,“ kirjutas ta postituse juurde. Seega pole teada, kas sõrmus oli lihtsalt Alexanderi jõulukingitus Cherile või kosis noormees lauljanna endale pühade ajal naiseks.

Cher kinnitas enda suhet Edwardsiga tänavu novembris sotsiaalmeedias, vahendab Entertainment Tonight. Ta jagas seal fotot oma uuest kallimast ja lisas juurde südame emotikoni. Kuulujutud ja kahtlused lauljanna uue suhte osas tekkisid nädal varem, kui Cher ja Edwards koos ühest Hollywoodi restoranist lahkusid. Cheri uus suhe sattus sotsiaalmeedias suure vanusevahe tõttu kriitika alla – nimelt on Cher 76-aastane ja Edwards on temast 40 aastat noorem. Lauljannat aga negatiivsed kommentaarid ei morjendanud ja ta võitles neile sotsiaalmeedias agaralt vastu.