Jutud sellest, et Ratajkowski ja Davidson on paar, said alguse novembris. Nad olid tutvunud läbi ühiste sõprade ning neid märgati New Yorgis käsikäes jalutamas. Samuti käisid nad kuu aega tagasi koos vaatamas Madison Square Gardenis toimunud korvpallimatši.

Hiljuti nähti Pete'i aga mitu korda hoopis oma filmi „Bodies Bodies Bodies“ kaasosatäitja Chase Sui Wondersi seltsis ning Emily jäi silma koos artisti Jack Greeriga. On välja tulnud, et Pete ja Emily on oma lühikesele suhtele punkti pannud. „Nende suhe liikus sõpruseks,“ teadis üks paari tundev allikas rääkida. „See sobib neile mõlemale,“ lisas allikas väljaandele Page Six.

Möödunud nädalal märgati Davidsoni kolm korda Wondersiga – neid nähti koos Davidsoni maja juures, Brooklynis šoppamas ja korvpallimängul. Ratajkowski oli aga eelmisel nädalal käinud Greeriga kohtingul ning neid oldi seal suudlemas nähtud. Varem on Davidson käinud kohtamas mitme kuulsa naisega, teiste seas Ariana Grande ja Kim Kardashianiga. Ratajkowski lõpetas sel suvel neli aastat kestnud abielu filmiprodutsent Sebastian Bear-McClardiga.