Kui tavaliselt tehakse pühadefotosid kuuse või kingipakkide ees, siis Joan Collins poseeris Los Angeleses basseinis. Naisel oli seljas leopardimustriline ujumistrikoo.

Näitleja fännid kiidavad fotoseeriat taevani. „Loodan, et näen 60-aastasena vähemalt veerandi sama hea välja kui sina praegu,“ kirjutab üks. Teine kommenteerib: „Joan, sa oled fantastiline!“

Collins veetis pühad oma abikaasa Percy Gibsoniga (57). Näitlejanna jagas ka pilte kinkide avamisest ja jõululaua katmisest.

Paar on olnud abielus juba 20 aastat. Väljaandele Hello! antud intervjuus tunnistasid nad, et koroonaaeg on suhet veelgi tugevdanud. „Karantiinis viibimine on aidanud mul mõista, kui tugev meie suhe on. Mulle meeldib villas külalisi võõrustada ja reisida, kuid piirangute tõttu oleme ainult Percyga kahekesi,“ nentis Collins intervjuus. Gibson lisas: „Meil on koos nii hea. Ma ei usu, et oleksin koroonaperioodi koos kellegi teisega üle elanud.“

Joan Henrietta Collins on filminäitleja ja fotomodell. Tema üks tuntumaid rolle on Alexis Colby osatäitmine telesarjas „Dünastia“. 1983. aastal võitis ta rolli eest Kuldgloobuse. Collins on avaldanud kolm autobiograafiat.