Oma taskuhäälingu „Blondcast“ avaosa lindistas Katri päeval, mil jõustus tema abielulahutus ja punkti sai ligi kümme aastat kestnud suhte, vahendab ajakiri Anne&Stiil oma kaaneloos.

Kõrvaltvaatajale võis naise elu paista kui mõni Julia Robertsiga film: kahe võõra ootamatu kohtumine, kus eelarvamustest kasvas välja armastus. Järgnes laulatus Oleviste kiriku katusel, Katri kõrval seismas nägus kaaslane, kes tõepoolest oli tema jaoks olemas nii heas kui ka halvas. Ees ootas piltpostkaarti meenutav kodu ja ühine maailma avastamine… aga midagi oli justkui puudu.

„Mida aeg edasi, seda enam mõistsin, et pean end raamima. Ja just seda osa endast, mida kõige rohkem armastan – emotsionaalsust, ülevoolavust, energiat,“ räägib Katri. Olgugi et kaotada oli palju, oli selge, et iseennast kaotades pole tal midagi. Otsustamine läks lihtsamaks. Suhe sai läbi, aga elu mitte. Algas lihtsalt uus peatükk.

Praegust eluetappi on Katri alustanud üksinda. Ta ütleb, et on sellega rahul, kuna pole saanud vallalise elu kunagi kogeda. „Ma ei otsi suhet,“ tõdeb ta. „Proovin olla heas mõttes valiv, et see inimene, kellega lõpuks koos olen, tooks välja minu parimad küljed. Ja on omadusi, milles ma allahindlust ei tee: saaksin vaadata alt üles ainult intelligentsele mehele, kuid ta peab mõistma ka nalja. See on minu jaoks killer kombo.“