Steven Tylerile esitati süüdistus alaealise seksuaalses kuritarvitamises ja vägivallatsemises, vahendab Rolling Stone.

Mehe kaebas kohtusse Julia Holcomb. Naine väidab, et tal oli Tyleriga aastatel 1973-1975 seksuaalsuhe. Neiu oli toona just 16-aastaseks saanud ning muusik 25-aastane.

Naine kohtus lauljaga esmakordselt pärast Portlandis toimunud kontserti ja Tyler viis ta endaga hotellituppa. Holcomb väidab, et artist käitus temaga ebaseaduslikult ja sundis vahekorda astuma, kuigi tüdruk oli varasemalt öelnud, et on alaealine. Hiljem saatis Tyler neiu taksoga koju tagasi.

Naise sõnul kohtuti uuesti Seattle'is, kus artist temaga uuesti intiimvahekorda astus. Süüdistuse kohaselt veenis Tyler 1974. aastal Holcombi vanemaid tegema ennast neiu seaduslikuks eestkostjaks. Tulemusena kolis paar kokku. Süüdistaja ütleb, et sellest hoolimata jätkas Tyler tema kuritarvitamist.

Holcomb väidab, et jäi Tylerist 1975. aastal rasedaks, kuid mees sundis teda aborti tegema. Süüdistuse kohaselt ähvardas Tyler eestkoste suhte lõpetada, kui Holcomb rasedust ei katkesta. Pärast aborti lahkus neiu laulja juurest ning kolis tagasi Portlandi.

Steven Tyler pole süüdistust seni kommenteerinud.

Jaga
Kommentaarid