Stefan Airapetjan

“Käisin Eurovisioonil, minu lugudest said ühed enim mängitumad lood raadiotes, mul tuli kaua oodatud album välja, minu unistus teha jõulutuur sai täide viidud, sain teha oma enda saate Armeenias, võtsin kaalust alla, kihlusin Viciga, saime oma korteri, reisisin väga palju, esinesin üle terve Eesti ja mis kõige tähtsam, ma sain isaks,“ kirjutas muusik Instagramis.

Luisa Rõivas

„Ma ilmselt olen sel aastal olnud rohkem tööl kui kodus, aga olen lastele ja perele super tänulik, et ka nemad on nautinud minu tegusat ja energilist aastat,“ sõnas Rõivas.

Laura Prits

„Aitäh 2022 selle pöörase ja õpetliku aasta eest! Nii palju õppetunde ning läbi elamisi ja samas imelisi seikluseid ja koostöid ning loomulikult kontserte! Aitäh kõigile, kes olid sellest osa!“ kirjutas laulja oma Instagrami kontol.

Sidni Tomson

„Oli see vast aasta,“ kirjutas sisulooja Sidni Tomson ja võttis mitme fotoga oma meeleoluka aasta kokku.

Liis Lemsalu

Lauljanna võttis piltidega kokku kõik selle, mida aasta 2022 talle õpetas. „Oli see alles üks ebareaalselt proovile panev aasta,“ sõnas Lemsalu.

Heelia Sillamaa

„Aitäh, et Eesti kõige säravamad, targemad ja tublimad inimesed on oma muude tegemiste kõrvalt ka siia minu naljade ja juttude ümber kogunenud,“ kirjutas teleajakirjanik Sillamaa.

Dagmar Oja

„Kui palju emotsioone ja inimesi - olen õnnelik!“ sõnas naine.

Rolf Roosalu

„Loodan, et 2023. aastas on veelgi rohkem maagilisi hetki,“ lausus muusik.

Silver Orissaar

„2022 aasta on olnud vaatama kõigele, mis on juhtunud, suurepärane aasta, aga seda tänu Teile, mu perekond, sõbrad, lähedased ja muidugi fännid,“ sõnas räppar.

Silver Orissaar