2021. aasta 24. detsembril tuli päevavalgele, et armastatud Eesti kergejõustiklane ja tema treenerist abikaasa Andrei Nazarov ootavad oma esimest last.

36-aastase Ksenija jaoks on tegemist esimese järeltulijaga. 57-aastasel Andreil on eelmisest abielust poeg Deividas Nazarovas, kes on Leedu korvpallur.

Sotsiaalmeedias soovisid Andrei ja Ksenija kõigile ilusat vana aasta lõppu ja veelgi ilusamat uut aastat.

Paari esimene ühine laps nägi ilmavalgust eelmise, 2022. aasta 28. veebruaril. Ksenija Balta teatas toona Instagramis, et kauaoodatud tütar on nüüd sündinud. „Meie Meie pisike KIRA!!! 28.02.2022,“ kirjutas ta postituse alla.

Ksenija ja Andrei suhtest sahistati pikka aega, ent 2008. aasta suvel said pikka aega kestnud kuulujutud lõpuks vastuse. Esialgu treenis Baltat Andrei Nazarovi toonane abikaasa Remigia, kuid ootamatult lahvatas Ksenija ja Andrei vahel armuleek.

2018. aasta septembrikuus jõudsid nad lõpuks ka oma suhte ametlikuks teha. Nende liit sõlmiti suurejoonelise tseremooniaga Issanda Muutumise kirikus ning pidu peeti Mustpeade Majas. Balta pruutneitsi rollis oli edukas muusikamänedžer Sandra Sersant. Oma kohalolekuga austas paari ka Eesti kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi, kümnevõistleja Janek Õiglane ja olümpiasangar Allar Levandi.

Jaga
Kommentaarid