Eelmisel nädalal jäi Holmes koos tütrega tähelepanelike piltnike ette New Yorgis asuvas Newarki lennujaamas. Ema-tütre duo oli suundumas jõulupuhkusele, vahendab Mirror. Katie kandis lennujaamas musta mantlit, suurt punakat salli ja roosat maski, tütrel oli seljas beežikas jope. Aastatega on noor tütarlaps aina enam muutunud oma emaga sarnaseks.

Katie Holmes ja Suri Cruise

Tuntud näitlejatel on õnnestunud aastaid varjata oma tütart avalikkuse tähelepanu eest. Sel suvel rääkis Holmes, et Suri teeb kaasa naise uues filmis „Alone Together“, ja lisas, et tema tütar on väga andekas, vahendab Hello Magazine. „Ma tahan alati kõige paremat talenti ja seega ma palusin teda,“ lausus Katie.

Katie Holmesi ja Tom Cruise'i suhe sai alguse 2005. aastal ning 2006. aasta novembris nad abiellusid. Nende tütar Suri sündis 2006. aasta kevadel. Kuus aastat pärast abiellumist andis Holmes sisse lahutuse. Pärast lahutust sai Katie tütre täieliku hooldusõiguse, kuid Tomil on õigus külastada last kuni kümnel päeval kuus. Erinevate allikate väitel mees aga seda õigust ei kasuta, kuna tütar ei ole saientoloogia usku nagu tema. Näitleja maksab iga kuu üle 33 000 dollari Holmesile lapse kasvatamise eest.