Intervjuust avaldatud treileris, kus Tom Bradby intervjueeris prints Harryt, jagab Sussexi hertsog enda versiooni juhtunust oma sõnadega. Harry intervjuu jõuab Briti televaatajate ette kõigest kaks päeva enne seda, kui printsi memuaariraamat avalikkuse ette jõuab 10. jaanuaril. Harry on andnud 90-minutilise intervjuu selleks, et oma raamatut reklaamida.

Intervjuus räägib Harry mitmest teemast - alates oma isiklikest suhetest, seni avalikkuse ette mitte jõudnud detailidest oma ema printsess Diana surma kohta ning prints mõlgutab ka mõtteid oma tuleviku osas pärast seda, kui ta kuninglikust perekonnast koos abikaasa Meghan Markle'iga lahkus.

„See ei pidanud kunagi nii minema, see info lekitamine. Ma tahan perekonda, mitte institutsiooni,“ ütleb prints lühikeses videoklipis, mis intervjuu eel on avaldatud. „Nad tunnevad kuidagi, et parem on meid hoida vaenlastena. Nad pole näidanud soovi ära leppida,“ sõnab Harry veel. „Ma tahaksin saada oma isa tagasi, ma tahan oma venda tagasi,“ lausub prints samuti.

Telekanali ITV uudiste ja päevakajaliste saadete juht Michael Jermey sõnas, et antud intervjuu on miski, mida kõik peaksid tahtma vaadata, kuna Harry valmistub paljastama kõik oma perekonna kohta, vahendab Mirror. „Äärmiselt haruldane on see, et kuningliku perekonna liige räägib niivõrd avameelselt oma kogemusest selles institutsioonis,“ sõnas Jermey.