Ajakirjale antud intervjuus räägivad näitlejad Anna Sergejeva ja Viktor Marvin, et neile on oluline, et nende lapsed kannaksid harva esinevaid nimesid. Kui nende esimese tütre Aksinja nimi oli olemas juba kolmandal raseduskuul, siis teise tütre nime valis paar kauem.

„Itaalias nägin mitu korda kirikute peal nime Beata. Ma mõtlesin, et see on märk. See nimi peab talle saama,“ meenutas näitlejanna, kuidas tema teine laps endale nime sai.

Vene teatri näitlejate teine tütar Beata sündis 25. novembril. „Tunneme ennast tütrega hästi. Suur kummardus meditsiinipersonalile Ida-Tallinna keskhaiglas. Nad on imelised inimesed ja tegelevad väga raske tööga,“ sõnas Sergejeva kommentaaris Kroonikale tollal. „Oleme väga õnnelikud. Mu abikaasa Viktor oli minuga koos sünnitamisel. See jääb kogu eluks meelde,“ lisas Anna.

Neli aastat tagasi saabus Anna ja Viktori perre nende esimene tütar Aksinja. „Aksinja on meie maailma absoluutne keskpunkt, armastame ning hoiame teda väga. Usume, et energiat, armastust ja hoolt jätkub sama palju ka teisele lapsele,“ lausus Anna toona.

Anna ja Viktor on koos olnud juba viisteist aastat, sellest kaheksa abielus. Nad kohtusid Kiievis teatrikooli sisseastumisel.