Rolling Stone valis 200 läbi aegade parimat lauljat välja originaalsuse, mõjukuse, artisti muusikalise pärandi suuruse järgi, samuti oli määrav artisti muusikakataloogi suurus. Esimese koha pälvis tabelis Aretha Franklin, teise Whitney Houston, kolmanda Sam Cooke. Stevie Wonder oli seitsmendal kohal, tema taga Beyonce, Freddie Mercury asetus nimekirjas 14. kohale. Viimasele kohale platseerus Rosalia.

Nimekirjast jäid välja mainekate artistidena aga Cher, Madonna ja ka Celine Dion, kelle fännid olid ajakirja nimekirja peale solvunud. Rolling Stone küll põhjendas oma valikut sellega, et tegemist on nimekirjaga, kus on läbi aegade parimad lauljad, mitte parima häälega lauljaid. „Talent on muljetavaldav, geniaalsus on üleloomulik,“ seisis ajakirja pisut segase sisuga säutsus.

Dioni fännidele aga Rolling Stone'i taoline põhjendus meeltmööda polnud ja nad elasid oma pahameele ajakirja peale välja sotsiaalmeedias. „Seega te arvate, et Celine Dion pole geniaalne,“ säutsus üks lauljatari austaja Twitteris. „Celine Dioni, parima vokaaltehnilise artisti väljajätmine nimekirjast on reetmine,“ lisas ka teine fänn sotsiaalmeedias. „Võite öelda, et Celine Dioni muusika ei ole teie maitsele ja see on okei. Aga öelda, et Dion ei kuulu läbi aegade parimate lauljate sekka, on uskumatu,“ sõnas veel üks nimekirja kriitiliselt suhtuv lauljanna fänn. Veel nõuti Twitteris nende inimeste nimede teada saamist, kes Rolling Stone'i nimekirja koostasid, vahendab Glamour.