Stefani ja tema kihlatu Victoria Koitsaare (24) tütar Maya sündis 28. detsembril kell 12 päeval. Stefan oli oma kallimale sünnitusmajas toeks.

„Victoria sünnitas ise ja kõik läks hästi, kuid kerge see asi ei ole. Olin kohal toeks ja abiks nii palju kui sain, kuid nabanööri siiski ise läbi ei lõiganud,“ räägib Stefan. Tema sünnipäev on 24. detsembril, nii et Maya oli talle parim kingitus, millest unistada võib.

VÄIKE MAYA Stefanil ja Victorial oli lapsele nimi olemas juba enne tema sündi.

Stefanil ja Victorial oli tütrele nimi valitud. „Nimega oli huvitav lugu. Ükspäev, kui Victoria oli veel rase, ütlesin: paneme lapsele nimeks Maya. Victoria küsis imestunult, kust mul selline mõte tuli, sest sama nimi oli tema soovide nimekirjas esimesel kohal. Valik klappis hästi, sest tahtsime mitte lihtsalt ilusat nime, vaid ka rahvusvahelist,“ lausub Stefan.

Mayaga saadi sünnitusmajast välja jaanuari esimesel päeval ja kodus on juba tekkimas kindel päevakord. „Esimesed paar päeva olid rasked, sest ei osanud mitte midagi, isegi last süles hoida, aga nüüd on juba väike rutiin tekkinud. Saan isegi mähkmete vahetamisega ilusti hakkama,“ naerab laulja.

Küsimusele, mis tunne on olla isa, vastab Stefan: „Nüüd on mul üks neiu juures, keda ma väga armastan!“

Jaga
Kommentaarid