„Südamlik tänu kõigile annetajatele, kes märkasid ja aitasid! Kõigi panus on oluline ja muudab saates osalenud perede elu,“ on TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur tänulik kõigile, kes abivajajaid toetasid. „On tõeliselt südantsoojendav, et Eestimaal elab nii palju häid ja lahkeid inimesi, kes hoolimata keerulisest ajast avavad oma südame ka neile, kes on oma murekoormaga üksi jäänud. Ühiselt panustamises on imeline jõud, mis muudab maailma,“ lisas Signe Suur.

„Inglite aeg“ annab kõigile võimaluse abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Tänavu oli saates viis liigutavat lugu: Kilingi-Nõmme suurpere kodu põleng, hapnikupuuduses sündinud beebi Marii, vanaema Kersti, väike toitmismasina küljes elav Demily ning pimedaks jääv üksikema Külli.

„Inglite aja“ saatejuhi Tuuli-Ann Freienthali sõnul on imetlusväärne, et hoolimata praegusest ajast, mis paljud eestlaste jaoks on rahaliselt raske, leidsid nii paljud inimesed võimaluse, et „Inglite aja“ saates olnud perekondi aidata. „Üks asi on raha, ent hoopis teine see, et väga paljud televaatajad võtsid meie perekondadega ühendust, saatsid neile häid soove, kingitusi ja tegid jõuluüllatusi. See kõik on päriselt see, mis taastas abivajajate jaoks usu headusesse,“ rääkis saatejuht.

Kogutud heategevussumma 177 699 eurot läheb võrdselt jagamisele viie saates osalenud perekonna vahel ning iga pere toetuseks on 35 539, 80 eurot.

TV3 tänab imelise saate eest ka kogu „Inglite aja“ meeskonda, muusikaprodutsenti Maikenit ja armastatud muusikuid, kes sel aastal saates osalesid: Maarja-Liis Ilus, Hele Kõrve, Mikk Saar, Pearu Paulus, Liisi Koikson ja Andreas Poom. Suured tänud imearmsale saatejuhile ja toimetajale Tuuli-Ann Freienthalile, kelle jaoks on „Inglite aja“ heategevussaade südameasi.

Jaga
Kommentaarid