Alles möödunud nädalal kirjutasime, et DiCaprio käis kohtamas ühe noorukese modelliga. Briti väljaanne The Sun vahendas, et DiCaprio, kes on tuntud sellepoolest, et tema silmarõõmud pole kunagi üle 25 aasta vanad, uus väidetav kallim on 23-aastane modell Victoria Lamas. Neid märgati koos mõned päevad enne jõule lahkumast ühest Hollywoodis asuvast klubist. Enne Lamasi käis DiCaprio aga kohtamas veel ühe modelliga, 27-aastase Gigi Hadidiga. Too aga ei muretse Leonardost ja Lamasist avaldatud fotode üle, kuna tema suhe näitlejaga pole tõsine.

23-aastane modell Victoria Lamas Leonardo DiCaprio peol ei viibinud. Mehe fännid sattusid vaatepildist vaimustusse ja tormasid asja arutama. „Aga kuidas on lood Lamasega? Kus ta on?“ küsis üks murelik fänn. „Aastad lähevad, aga mõned asjad ei muutu. DiCaprio on nagu alati noorte naiste seltsis!“ kirjutas teine fänn.

Hadidi ja DiCapriot märgati esmalt koos 2022. aasta septembris, kui toimus New Yorgi moenädal. Samuti märgati neid septembri lõpus samal ajal Milanos – Gigi kõndis Versace 2023. aasta kevadsuvise kollektsiooni moelaval, samal ajal kui Leonardo nautis oma sõpradega õhtusööki. Hadid oli kutsunud tunnustatud näitleja endaga koos moenädala sündmustest osa võtma.

2022. aasta suvel läks DiCaprio lahku oma kallimast Camila Morrone'ist, kellega ta pea viis aastat koos oli. Paari sõbrad sõnasid, et Camila ja Leonardo olid teineteisest lahku kasvanud.