Sellel nädala teisipäeval käis Sharon Osbourne külas Briti telesaates „The Talk UK“. Saates uuriti Sharonilt tema tütre Kelly Osbourne'i kohta, kes hiljuti emaks sai. Sharon rääkis saates oma tütrest, tema kallimast Sid Wilsonist ja nende vastsündinud pojast lähemalt ning paljastas, et poisipõnnile pandi nimeks Sydney.

Üks saatejuht uuris Sharonilt, kas too aitab Kellyl lapsega tegeleda, mille peale vastas jaatavalt. „Neil läheb nii hästi. Kelly ei avalda pojast pilte ja ma olen nii uhke tema üle,“ sõnas Sharon tele-eetris. Veel rääkis naine, et tal on kokku viis lapselast ning ta hellitab oma lapselapsi koguaeg, vahendab Daily Mail.

Kellyle aga ema öeldu telesaates ei meeldinud ning ta postitas kolmapäeval oma Instagrami kontole selle kohta teate. „Ma ei ole valmis jagama oma poega maailmaga. See pole kellegi teise asi jagada ükskõik mis informatsiooni minu lapse kohta,“ kirjutas Kelly sotsiaalmeedias ja väljendas sellega oma pahameelt Sharoni telesaates räägitu üle.

Kelly avaldas tänavu mais oma Instagrami kontol, et on peagi emaks saamas. „Ma tean, et ma pole oma kontole postitanud paar viimast kuud nii, et ma mõtlesin, et ma jagan teiega, miks see nii olnud on,“ alustas naine oma sotsiaalmeedia postitust. „Olen väga õnnelik, et ma saan emaks,“ kirjutas Kelly veel. Pärast seda on ta hoidnud madalat profiili ning enne tema ema Sharoni esinemist telesaates ei teadnud avalikkus, et Kelly on emaks saanud, kuna naine polnud midagi selle kohta ise öelnud.