Kuldgloobuste auhinnagala leiab aset juba sel kolmapäeval, kuid enne seda toimuvad mitmed eelpeod. Pühapäeva õhtul West Hollywoodis toimunud üritusel oli külaliseks teiste staaride seas ka Rita Ora, kes valis endale õhtu jaoks selga paljastava lillaka kleidi.

Ora peenikeste õlapaeltega kleit midagi kujutlusvõime jaoks ei jätnud – kleidi alt paistsid välja tema tumedad aluspüksid ning tundus, et lauljatar polnud tolleks õhtuks rinnahoidjat selga pannud, vahendab The Sun. Uhkel eelpeol saatis teda abikaasa Taika Waititi.

Fännid aga imestasid Ora kleidivaliku üle. Sotsiaalmeedias soovitati naisel oma stilist vallandada. „See pole üldse peen ega armas kleit,“ kirjutas üks fänn Instagramis. „Mis sai sellest, et selliseid asju kantakse magamistoas?“ arutas teine fänn. „Nii maitsetu. Su aluspüksid oleksid võinud olla kleidiga samas toonis,“ sõnas veel üks kommenteerija. Paljud kommenteerisid veel, et Rita riietust küll kleidiks nimetada ei saa ega mõistnud, miks peab lauljatar olema paljas, kui tema abikaasa on kena ülikonna selga pannud.

Rita on viimasel ajal endast sotsiaalmeediasse mitmeid paljastavas riietuses pilte postitanud. Näiteks on poseerinud korduvalt bikiinides, ühel hiljutisel galal kandis ta aga musta maani kleiti, mis tema piha kaunilt esile tõi.