Guzanova sõnas intervjuus, et ta ei tahtnud kokaks õppida, kuna pidas seda 12 aastat tagasi vaid enda hobiks ning tollal huvitas teda õigusteadus ja välispoliitika rohkem. „Modellindusega tegeledes nägin tihtipeale, kuidas noorte tüdrukute teadmatust kasutatakse omakasu eesmärgil ära. Tundsin, et õigusteadust õppides suudan saavutada piisava teadmistebaasi, et nõrgemate huvide eest seista. Mind väga huvitas rahvusvaheline kriminaalõigus. Sain Eestis õigusteaduste bakalaureuse ja käisin ka diplomaatide koolis,“ rääkis Guzanova.

„Siis aga läksin Belgiasse sõpradele külla, kes olid just restorani ostnud. Otsustasin nende restoranis ennast kokana proovile panna, aga meil tekkisid eriarvamused ja nii jätkasin Antwerpeni ülikoolis õigusteaduste rada ning läksin magistriõppesse. Seal sain aru, kui raske on sel alal läbi lüüa, kui palju jääb bürokraatia taha,“ tunnistas „MasterChefi“ tiitliga pärjatud naine.

Seejärel asus ta õigusteadusega seotud tööd otsima. „Tuli võimalus minna finantskuritegude uurijaks. Sel alal on kohe tulemusi näha - hoian ära selle, et inimesed ei satuks pettuste ohvriks. Kui ma peaks hommikust õhtuni sama asja tegema, siis ilmselt tüdineks kiirelt ja hülgaks selle tegevuse. Mul on kaks nii erinevat tööd, aga samas tunnen mõlemat tehes end väga koduselt,“ sõnas ta.

Jaga
Kommentaarid