Esmaspäeval ETV eetrisse läinud saadet juhtis koos Lõbuga seekord Anna Pihl, kuna Marko Reikop oli haigestunud ja terveneb kodus. Lõbu soovis koos Pihliga Reikopile kiiret paranemist. „Loodetavasti on ta õige pea siiski tagasi stuudios,“ lausus Grete.

„Ringvaatesse“ naasnud saatejuht sõnas, et tal on äärmiselt hea meel saates tagasi olla. Pihl uuris seepeale Lõbult, kas tal on ka väike närv sees, kuna Grete on taas saadet juhtimas pärast üsna pikka pausi. „Ma tulin ikkagi tagasi nagu koju või suvilasse. Natukene oled eemal olnud, aga kõik on samadel kohtadel, inimesed on endiselt sama toredad ja ma loodan, et saade saab olema endiselt väga hea,“ sõnas Lõbu enne saateteemade juurde asumist.

Saate viimastel minutitel avaldas Lõbu, et „Ringvaates“ tehti omamoodi teleajalugu – kunagi varem ei ole saadet juhtinud korraga kaks naist.

Ka sotsiaalmeedias rõõmustati Lõbu „Ringvaatesse“ naasmise üle. „Tore, juba ootasingi,“ kirjutas üks saate vaataja Facebookis. „Väga armas, et Grete Lõbu on tagasi,“ hõiskas veel üks kommenteerija. „Super uudis,“ nõustus ka kolmas.

Enne beebipuhkusele siirdumist juhtis Lõbu viimati „Ringvaadet“ möödunud aasta aprilli lõpus. Tollal valmistati Gretele puhkusele siirdudes saatetiimi poolt südamlik üllatus – talle esines Tallinna ülikooli meeskoor looga „Maa tuleb täita lastega“, mille peale Grete rõõmupisaraid valas.