Saatejuht Ellen DeGeneres postitas sotsiaalmeediasse esmaspäeval video, kus näitas, milline torm hetkel Montecito linnas möllab. Videos räägib DeGeneres, et linnale on seatud evakueerimiskord ja palus kõigil silmas pidada oma turvalisust. „Inimesed on oma kodu kaotanud, elu kaotanud. Meil on enneolematu vihmasadu,“ kirjeldas Ellen tormikahjusid. „See oja meie maja kõrval ei voola kunagi,“ sõnab DeGeneres ning tema taustal on näha, et ojast on saanud korralik jõgi.

Veel sõnas naine, et veetase on tõusnud pea 2,7 meetrit ning peaks veel umbes pool meetrit tõusma. DeGeneres lausus, et ta on valmis evakueeruma, kui selleks korraldus tuleb. „Me peame olema lahkemad looduse vastu, sest loodus pole meiega rahul,“ kommenteeris ta veel.

Montecito linnakeses anti evakueerimiskorraldus üle 10 000 inimesele. Teiste seas puudutab see korraldus ka prints Harryt koos abikaasa Meghan Markle'iga, Oprah Winfreyd ja Adam Levine'i, vahendab Mirror.

Montecito päästjad andsid ümberkaudsetele inimestele esmaspäeval korralduse oma kodudest lahkuda, kuna 12 tunni jooksul sadas maha üle 20 sentimeetri vihma, kuid sellele peaks kõvasti lisa tulema. Ekstreemsete ilmastikuolude tõttu on teele langenud mitmed puud, mistõttu on piirkonnast evakueerumine muutunud keerulisemaks. Viis aastat tagasi möllas samuti Montecitos suur torm, mistõttu tekkisid mudalihked, kus hukkus 23 inimest ning hävis üle 100 majapidamise.