Aasta esimesel päeval kriitilises seisus haiglasse viidud Renner taastub õnnetusest edukalt ning näitleja perekond on tema tervenemise üle rõõmus. „Meil on nii hea meel tema edusammude üle,“ sõnas Jeremy õde Kym Renner väljaandele People. „Jeremy on võitleja – seda teavad kõik, kes teda tunnevad. Ta paranemine edeneb üle ootuste hästi. Me ei saaks tema üle rõõmsamad olla,“ lisas Kym Renner.

Jeremy Renner, kes on kaasa teinud mitmes Marveli filmis, viidi pärast 1. jaanuaril juhtunud ränka lumesahaõnnetust haiglasse. „Kinnitame, et Jeremy seisund on kriitiline, kuid ta on stabiilne,“ sõnas näitleja esindaja väljaandele Hollywood Reporter möödunud nädalal.

Renneriga juhtunud õnnetus leidis aset tema kodu lähedal Tahoe järve juures Nevada osariigis. Näitleja oli lükatud aasta esimesel päeval Snowcati masinaga oma kodu lähedal teed puhtaks, kui masin üle ta jala sõitis. Näitleja kaotas õnnetuse tõttu palju verd, kuid appi tõttas tema arstist naaber, kes abistas meest kuni kiirabi saabumiseni, vahendas Extra. Haiglas selgus, et Renneril on mitu ortopeedilist vigastust ja rindkeretrauma, mistõttu tehti talle kaks operatsiooni.

Jeremy Renner on kaasa teinud mitmes Marveli filmis Clint Bartoni/Hawkeye'i rollis. Samuti on ta üles astunud mitmes Disney+ sarjas ja ka filmides „Tag“ ja „The House“.