Tõsielustaar Kourtney Kardashian ja tema abikaasa Travis Barker ostsid endale Santa Barbara linnakeses paikneva rannamaja kõigest paar kuud tagasi. Paar käis maja eest välja 15 miljonit dollarit, kuid nüüd on see tugevate tormide tõttu kõvasti räsida saanud - kauni maja ümbrus on nüüd mudaga kaetud.

Kourtney ja Travise maja juurde kuulub ka välidušš ja grillimisala, mis on tõenäoliselt samuti tormi tõttu kahjustada saanud. Paari eelmisel aastal ostetud maja on natukene üle 200 ruutmeetri suur.

Kardashiani ja Barkeri maja tabanud tormikahjudest on sotsiaalmeediasse mõned fotod postitatud. Piltidelt on näha, et tulvavesi on jõudnud maja garaažini ning maja ümbrust on vaja korralikult korrastada ja koristada, kuna igal pool on muda. Samuti on võrdluseks postitatud kaks pilti majast enne, kui seda tabasid suured tormid.

Antud Santa Barbara linnakese piirkond on kuulsuste seas populaarne - nii George Lucas, Kevin Costner kui ka näitlejapaar Ashton Kutcher ja Mila Kunis elavad seal, vahendab Mirror. Pole teada, mil määral said nende kodud suurte tormide ja mudalihete tõttu kannatada.