Presley perekond on armastatud Lisa Marie surmast šokeeritud, teatas Priscilla Presley eile uudistekanalisse CNN jõudnud avalduses. „Oleme äärmiselt tänulikud toetuse, armastuse ja palvete eest ning palume sel raskel ajal privaatsust,“ lisati avalduses.

Eile hommikul saadeti päästjad Californias Los Angeleses Agoura Hillsis asuvasse kvartalisse, kus olevat kellegi süda seiskunud. Patsiendi nime kohe ei avaldatud ja ta viidi kohalikku haiglasse.

Lisa Marie Presleyt nähti viimati teisipäeva õhtul Kuldgloobuste jagamisel, kus ta osales koos emaga, et toetada Baz Luhrmanni filmi „Elvis“, mis räägib kadunud lauljast.

Lisa Marie Presley oli abielus olnud muusik Danny Keoughi, laulja Michael Jacksoni, näitleja Nicolas Cage’i ja muusikaprodutsent Michael Lockwoodiga. 2020. aastal suri Lisa Marie poeg Benjamin Keough 27-aastaselt enesetapu tagajärjel. Peale varalahkunud poja oli Lisa Marie Presleyl veel kolm last: näitlejanna Riley Keough, Finley Aaron Love Lockwood ja Harper Vivienne Ann Lockwood.

Mullu septembris kirjutas Lisa Marie Presley leinateadlikkuse päeva jaoks essee, milles rääkis oma poja kaotusest. „Lein on midagi, mida peate endaga kaasas kandma kogu oma ülejäänud elu,“ märkis ta seal. Presley ütles essees, et leidis lohutust inimeste seltskonnast, kes on samasuguse tragöödiaga silmitsi seisnud, ja lisas, et tütred aitavad tal edasi liikuda.

Lisa Marie Presley sündis veebruaris 1968, üheksa kuud pärast vanemate pulmi. Tema vanemad lahutasid, kui ta oli nelja-aastane, ja ta oli üheksane, kui ta isa suri. Oma 25. sünnipäeval 1993 päris Lisa Marie pärandvara, mis oli kasvanud hinnanguliselt saja miljoni dollarini. 2004 müüs ta 85% oma isa pärandvarast.

Nii nagu ta isegi, tegi Lisa Marie karjääri muusikaäris ja andis välja kolm albumit: „To Whom It May Concern“ 2003. aastal, „Now What“ 2005. aastal ja „Storm & Grace“ 2012. aastal.