’’Better Without You’’ on ood enesearmastusele, mis on läinud kaduma mürgiste suhete tagajärjel. Ariadne on oskuslikult läbi lüürika kirjeldanud antud teekonda ning uue hingamise leidmist. Arusaam, et keegi ei saa sind tagasi hoida ega kontrollida, kui iseendale kindlaks jääd. Loo kaanekujundus on joonistatud ja kujundatud Ariadne enda poolt, mis ilmestab suurepäraselt ka loo olemust ja ’enda tiibade leidmist’.

Lugu sündis Ariadne jaoks täiesti uudsel viisil: ’’Ma pole kunagi eelnevalt töötanud juba valmis kirjutatud demoga. Ütlen ausalt, et alguses pidi mind pikalt veenma, et sellele demole üldse võimaluse annaksin. Otsustasin seda siiski teha. Minu jaoks on alati olnud oluline, et suudaksin panna loo sisse oma hinge. 16-tunnise stuudiosessiooni tulemusena sündiski antud pala – see on väga personaalne ja mul tekkis täiesti uutmoodi side.’’

Ariadne värske singel on kirjutatud Soomes laulukirjutajate Ariadne, Kerri Watt, Hannah Jane Lewis ja Peppina Pällijeff koostööna. Loo produtsent on Joonas Parkkonen.