Kardashiani tundvad allikad räägivad, et tõsielustaar on juba mõnda aega põlanud Censorit ilma selge põhjuseta. Küll olla Kim varem kahtlustanud, et muusiku uue pruudi Bianca ja Kanye vahel võib midagi olla, vahendab Page Six. „Kim vihkab teda,“ rääkis üks allikas, kuidas tõsielustaar Westi uude abikaasasse suhtub.

Olukorraga kursis olevate inimeste sõnul oli Yeezy peakontoris hästi teada, et Westi abikaasale ettevõtte heaks töötav Censori ei meeldinud. „Ta on ilus. Ja Kim vihkab ilusaid tüdrukuid,“ lisas allikas veel. Kanye uus pruut, kellel on magistrikraad arhitektuuris, on töötanud Yeezy ettevõtte jaoks mitu aastat. Samas ettevõttes juhib West mitmeid moe- ja disainiprojekte.

45-aastane Kanye West, kes mõni aeg tagasi muutis oma nime Yeks, pole küll ametlikult uue pruudiga abiellunud, kuid paar korraldas tseremoonia ja vahetas sõrmuseid. Kanye on ametlikult olnud vaba mees kõigest kaks kuud. Tema eksnaine Kim Kardashian andis lahutuspaberid sisse juba kaks aastat tagasi, kuid ebakõlade tõttu jõustus lahutus alles mullu sügisel.

Värskelt abiellunud paar suundus pärast abiellumist oma mesinädalatele. Väljaande Daily Mail andmetel käisid West ja Censori Utah osariigis Amangiris.