Enne seda, kui auhinnagala saade möödunud nädalal Ameerikas eetrisse läks, avaldas üks allikas väljaandele OK Magazine, et üritusel pakutakse kangeid kokteile ning sellel on kindel põhjus. „Keegi ei taha seda tunnistada, aga Oscarite galal toimunud kõrvakiil seadis uue standardi auhinnagaladele,“ sõnas allikas ning viitas sellega Will Smithi ja Chris Rocki vahel asetleidnud vahejuhtumile 2022. aasta Oscarite galal.

Allikas selgitas, et Kuldgloobuste auhinnatseremoonial siiski vägivallaga seotud juhtumeid ei soovitud. „Kõik tahavad draamat. Mis oli Kuldgloobuste lahendus sellele? Joota kõik meeldivalt napsiseks. Korraldajad tahavad, et täna juhtuks midagi, mis kindlasti homsete uudiste pealkirjas on,“ teadis allikas eelmisel nädalal enne galal toimumist veel rääkida.

Õhtu jooksul midagi skandaalset siiski ei juhtunud - vaid koomikust õhtujuht Jerrod Carmichael tegi paar šokeerivat nalja. Üks koomilisemaid hetki leidis aset siis, kui telesarja „Valge Lootuse“ looja Mike White tuli lavale tänukõne pidama pärast seda, kui sari võitis Kuldgloobuse parima televisiooni lühiseriaali või telefilmi kategoorias. „Ma tahtsin selle kõne pidada itaalia keeles, aga ma olen selleks liiga purjus, sest siin ei ole süüa,“ sõnas White ja lisas, et kui ta tseremooniale jõudis, oli talle teatud, et galal enam toitu ei pakuta.