„Mis siis tuleb, kui sa ei mõtle selle peale? Tuli selline lugu nagu „Unicorn Vibes“. Kuna ma olen oma sõpruskonnale salaräppar ka olnud, siis mõtlesin, et miks mitte sellega välja tulla ja inimestele uut spirtit'it pakkuda,“ rääkis Uusküla, kes astus Eesti Laulu esimeses poolfinaalis lavale neljandana.

Merlyn oli teadlik, et tema uus stiil, millega ta möödunud nädalal Eesti Laulu esimeses poolfinaalis lavale astus, võis rahvale harjumatu olla. „ Arvestasin, et inimestel võib mu uue stiiliga harjumine aega võtta. Tundub siiski, et see on päris hästi omaks võetud, mis on rõõmustav,“ ütles ta.

Lauljanna tõdes, et poolfinaalide eel jäi tal lavaproovides ajast puudu. „Kui sa tahad tantsida ja laulda, peab sul olema vähemalt viis aastat kogemust, et mõlemat teha, kui sa tahad väga-väga head tulemust saavutada.“

Esmaspäeva õhtul kergitati „Ringvaates“ saladusloori ja tehti teatavaks viimased kaks Eesti Laulu finaali jõudnud artisti. Veebruari keskpaigas toimuval finaalkontserdil võtavad mõõtu 12 artisti, et välja selgitada, kes sõidab Eestit esindamas Liverpoolis toimuvale Eurovisionile.

„Ringvaates“ oli külas Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula, kes kuulutas välja superhääletuse tulemused. Kaks päeva kestnud telefonihääletuse tulemusena teenisid endale finaalis koha Mia ja Elysa. Rahula sõnas, et viimase 45 tunni jooksul anti telefonihääletuse teel 7374 häält.