Gomez on juba mõnda aega Taggartiga kohtamas käinud ning nende suhe paistab olevat tõsine. „Nad ei varja oma romanssi ainult privaatsetes klubides käies,“ teadis üks allikas rääkida ja lisas, et paar näitab oma armastust välja tagasihoidlikult.

30-aastane Selena ja 33-aastane Andrew pidid enamasti käima koos kinos ja bowling'ut mängimas. Lauljatarile meeldivat plaadikeerutaja väga. „Selenal on väga raske oma käsi temast eemal hoida. Neil on koos meeletult lõbus,“ rääkis allikas veel.

Kõigest mõned kuud tagasi tuli avalikuks uudis, et Taggart käib kohtamas hoopis Eve Jobsiga, kes on Steve Jobsi noorim tütar. Mõned päevad tagasi aga avaldasid Taggart ja tema The Chainsmokersi bändikaaslane Alex Pall, et DJ-duo on oma fännidega aegajalt kolmekaid teinud. Väidetavalt on kõik see aga Andrew minevikku jäänud ja ta keskendub nüüd täielikult enda suhtele Selenaga.

Gomez on aga varemgi kohtamas käinud tuntud muusikutega. Tema endiste kaaslaste hulka kuuluvad nii Zedd, The Weeknd, Niall Horan kui ka Charlie Puth. Selena kõige kuulsam eks on Justin Bieber, kellega ta oli koos mitu aastat, vahendab US Magazine.