Liina kahetoaline korter asub Nõmme linnaosas Laagri piiril. Täna jagas ta ühismeedias, et tahab pesa maha müüa või üürile anda.

„Sõbrad! Müün oma armsat korterit imeilusas Laagris,“ kirjutab Liina Facebookis. „Värskendusremont on just tehtud, aga minu ja Mihkli aegne hõng on ikka sees.“

Liina ja Mihkel Raud lahutasid abielu 2021. aastal. Möödunud sügisel ilmunud Anne & Stiili intervjuus rääkis Liina, et otsustas pärast lahkuminekut kahe lapsega Ameerikasse elama jääda.

„Olen kõige eest ülimalt tänulik. Ta ohverdas palju, et lastel ja minul oleks siin hea olla.“ Liina tunnistab, et õhtutel, kui pinged kasvasid pisarateks, ei vajanud ta muud kui argikoorma jagamist.

Kui Mihkel käis Eestis, jäi Liina lastega Ameerikasse. Mida aeg edasi, seda harvem jõudis Mihkel teletööde ja esinemiste kõrvalt Chicagosse pere juurde. Saabus päev, mil oli selge, et nõnda jätkata ei saa. „Meil mõlemal oli raske, sest armastasime teineteist väga. Tema ütles, et ei taha, et mina kannataksin, ja mina vastasin samaga.“