Soome peaminister Sanna Marin viibis äsja Šveitsis Davosis, kus toimus igal aastal peetav Maailma Majandusfoorum (WEF), vahendab Iltalehti. Tähtsast üritusest võttis osa ka Rootsi kroonprintsessi abikaasa prints Daniel ja Soome endine peaminister Alexander Stubb. Teisipäeval avaldas Rootsi kuningakoda enda ametlikul Instagrami kontol ühispildi, kus poseerisid kõrvuti Stubb, Marin ja prints Daniel.

Foto muutus kiiresti nii Soome peaministri kui ka kuningakoja fännide seas populaarseks ning postituse alla laekus mitmeid kommentaare. Poole ööpäevaga kogus pilt üle kümne tuhande meeldimise. „Sanna Marin – kõige lahedam peaminister,“ kirjutas üks fänn pildi juurde. „Ta näeb nii kuum selles riietuses välja. Angelina Jolie, astu kõrvale!“ kiitis ka teine fänn Marini riietust.

Kommenteerijate hulgas leidus ka Marini kritiseerijaid, eriti jäi neile hambusse Soome peaministri riietus majandusfoorumil. „Peaministri riietust tuleb mainida. Kas ta hakkab jõusaali minema?“ uuris üks kommenteerija. „Marin paigutas kohtumise oma joogatunni ja jooksutuuri vahele,“ viskas teine fänn nalja. „Oleks korrektne, kui peaminister riietuks õigesti. See kostüüm ei ole sobilik,“ sõnas veel üks kriitiline kommenteerija.