Perekond tunneb suurt muret selle üle, kuidas mõjub Westi uus pruut räppari ja Kimi neljale ühisele noorele lapsele. Kardashianid muretsevad, kuidas lapsed Censori vastu võtavad. Samuti kahtleb perekond Kanye ja Bianca väidetavas abiellumises. West pole küll uue pruudiga ametlikult abiellunud, kuid paar korraldas tseremoonia ja vahetas sõrmuseid.

„Kardashianid ei võta seda veel abieluna. Nad ei oska selles asjas seisukohta võtta,“ teadis üks Ameerika kuulsat teleperekonda tundev allikas rääkida. Allikas lisas, et perekond ootab pingsalt, kas West ka päriselt abiellumist kinnitavad dokumendid sisse annab, vahendab Page Six.

„Nad pole kindlad, kas see on turundustrikk või mitte. Nad tahavad näha, kas Kanye tegeleb ametlike dokumentidega. Nad on mures, et kui see abielu on ehtne, siis hakkab Bianca kuuluma Kimi laste ellu,“ avaldas allikas. Kõigest mõni päev tagasi sai teatavaks, et Kim põlgab Biancat ilma selge põhjuseta.

Kim Kardashian ja Kanye West läksid lahku 2021. aasta veebruaris, nende lahutus jõustus eelmise aasta sügisel. Kimil ja Kanyel on neli last: North, Saint, Chicago ja Psalm.