Vokaaltreener Irene Bartlett, kes aitas Butlerit filmi „Elvis“ ajal Presley kõnepruuki saavutada, rääkis käesoleva nädala alguses ühes Ameerika telesaates, miks näitleja kõlab rääkides ikka nagu Elvis, kuigi filmivõtetele pandi punkt enam kui aasta tagasi. Butlerit tögati tema hiljutise Kuldgloobuste gala tänukõne pärast, kuna ta kõlas seda pidades nagu rokilegend.

„See, mida te nägite Kuldgloobuste kõne ajal, on tõeline Austin. See on loomulik, mitte teeseldud kõnepruuk. Mul on kahju, et inimesed räägivad, et ta on ikka veel oma rollis, kuid tegelikult on ta Presley hääle lihtsalt endale omaks võtnud,“ selgitas Bartlett.

Veel sõnas vokaaltreener, et ta ei tea, kui kaua võib Austin kõlada nagu Elvis. „See aktsent võib talle igaveseks külge jääda,“ lausus Bartlett. „Ta töötas selle kallal pidevalt ning kui sa oled millegagi nii pikalt vaeva näinud, siis on seda raske hoobilt välja lülitada,“ lisas ta.

Varem on Butler rääkinud, et ta pani kogu oma elu kaheks aastaks pausile, et end Elvis Presley rolli jaoks ette valmistada, vahendab Page Six. Hiljuti toimunud Kuldgloobuste galal võitis Butler oma filmirolli eest parima mees-draamanäitleja kategoorias auhinna.

Möödunud aasta juunis rääkis näitleja lähemalt, miks ta kõlab ikka veel nagu Elvis. „See on mul lihasmälus,“ sõnas ta tollal. „Küsige mu hääle kohta uuesti 20 aasta pärast, kui ma olen üles astunud paljudes rollides. Kes teab, millisena ma siis kõlan!“ lausus näitleja.