Modelli ja muusiku perre sündis nende kolmas laps möödunud nädala reedel. Eile postitas Teigen beebist esimese pildi sotsiaalmeediasse ja avaldas, millise nime tema ja John lapsele välja valisid.

Chrissy teatas, et nende pisitütar kannab nime Esti Maxine Stephens. „Ta on kohal! Meie maja on siginat-saginat täis ja meie perekond ei saaks enam rõõmsam olla. Issi valab igal õhtul rõõmupisaraid, Luna ja Miles on armastusest tulvil,“ kirjutas Teigen Instagramis. „Meil on õnnis tunne sees. Täname teid heade soovide ja armastuse eest,“ lisas modell veel. Naise postitatud pildil, kus tema vanimad lapsed oma väikest õde süles hoiavad, on juba üle 2,3 miljoni meeldimise ja pea 30 tuhat kommentaari.

Legend jagas uudist lapse sünnist möödunud nädala reede õhtul ühel privaatsel kontserdil, kus ta üles astus. Laulja teatas seal, et tema ja abikaasa olid tolle päeva hommikul saanud taas lapsevanemateks. „Milline imeline päev“, sõnas Legend ja lisas, et ta kuigi ta pole tol päeval palju magada saanud, pakatab ta energiast. Samuti lausus muusik, et oli oma abikaasale haiglas toeks, vahendab Daily Mail.

Teigen teatas oma lapseootusest eelmise aasta augustis. Paaril on juba kaks last, 6-aastane tütar Luna ja 4-aastane poeg Miles. 2020. aasta septembris kaotasid nad oma kolmanda lapse, kui Chrissy oli 20. nädalat lapseootel. John ja Chrissy otsustasid sündimata last nimetada Jackiks.