Lauljatar Lisa Marie Presley, Elvis Presley ja Priscilla Presley ainus tütar, suri 12. jaanuaril mõni tund pärast seda, kui ta südameseiskumise tõttu haiglasse viidi. Ta oli surres vaid 54-aastane.

Pühapäeval, 22. jaanuaril peeti Gracelandis Lisa Marie Presley mälestusteenistus. Naine maeti poja Benjamin Keoughi kõrvale, kes suri 2020. aastal. Gracelandi on maetud ka Lisa Marie isa, rokkmuusik Elvis Presley. Väljaanne TMZ vahendab, et naise viimne puhkepaik asub tema lapsepõlvekodu tagahoovis purskkaevu lähedal.

Mälestusteenistus algas koorilauluga, millele järgnes Dwayne Hunti kõne. Üks esinejatest oli ka Kanada laulja-laulukirjutaja Alanis Morissette. Esines ka Axl Rose, kes laulis Guns N' Roses'i hitti nimega „November rain“.

Lisa Marie Presley matused

Yorki hertsoginna Sarah Ferguson pidas matustel sõbra mälestuseks lühikese kõne. Ta tsiteeris oma kadunud ämma, kuninganna Elizabethi: „Miski ei võta ära nende hetkede valu ega kannatusi. Lein on hind, mida armastuse eest maksame.“ Ta lisas, et praegu puhkab artist juba rahus koos Beniga.

Lauljannast jäävad puudust tundma tema kolm tütart Riley Keough, Finley Lockwood ja Harper Lockwood.