„See oli päris äge reis. Ainult kaheaastase lapsega reisile minna oli paras julgustükk, aga nüüd mõtlen, et see oli üks kõige paremaid nädalaid üldse minu elus,“ rääkis Egert.

Milder tõdes, et ta on armastust täis tänu sellele reisile. Ta selgitas, et kui kodus on lörts maas, siis selliseid lõbustusi ei saa tekitada. „Kui sa oled võõras kohas, siis kõik on äge,“ jätkas ta.

Egerti sõnul kõige raskem väljakutse oli see, et reisil olles ei saa väikesele lapsele kurta. „Kui käin naisega reisil, siis mul on kellega rääkida. Tütrele kurtma ei hakka. Ma lihtsalt neelasin alla selle ja läksin edasi,“ tõdes Milder, kelle sõnul reisil olles ei olnudki vaja millegi üle kurta.

Piret Järvis-Milderi ja Egert Milderi tütre esimene reis toimus 2021. aasta maikuus. „Millil oli lennukis palju uudistamist ja tegemist ja lendu tõustes tegi ta ka üsna pika uinaku, nii et need neli tundi õhus kulusid sõna otseses ja kaudses mõttes lenneldes,“ rõõmustas Piret toona. Reis viis pere toona esmalt Lissaboni, siis Sintrasse ja lõpuks Algarve päikeserannikule, ja kõik kulgeski rahulikult.

Jaga
Kommentaarid