„No mis te arvate?“ kirjutas Taukar oma Instagrami kontol, lisades foto koos Kerliga.

Armsa postituse alla on kogunenud juba mitmeid õnnesoove. „Nii tore! Palju-palju õnne!“ õnnitles suusaäss Kelly Sildaru. „Baby Taukar,“ kommenteeris lauljanna Elina Born.

Palju õnne ka Kroonika toimetuse poolt!

Kerli ja Karl-Erik on koos olnud üle kaheksa aasta. Taukar armus oma kallimasse esimesest silmapilgust.

„Pillimehe nädalavahetus hakkab ju esmaspäeva lõunast või juba pühapäeva õhtul. Üks muusikute nädalavahetuse kogunemine toimus Eric Kammiste (Karl-Eriku saatebändi kitarrist – toim) juures ja seal oli tema punt Põhja-Tallinn kohal. Siis ma tegelikult nägin kõiki neid tüüpe esimest korda, kaasa arvatud Kerlit,“ meenutas Karl-Erik toona Õhtulehe veergudel, kuidas ta Kerliga esimest korda kohtus.

Veidi enam kui aasta eest ostis paar Viimsisse mere äärde kinnistu. Kerli Kivilaane sõnul läks suvel põhirõhk Viimsi puhkekodu taastamisele. „Sel suvel ma oma vaba ajaga väga midagi muud ei olegi jõudnud teha,“ rääkis Kerli möödunud sügisel Kroonikale.

Kivilaan tõdes toona, et paarid lähevad sageli ehitustööde käigus tülli, ent temal ja Taukaril seda juhtunud pole. „Arvan, et selle põhjuseks on see, et me leppisime juba algusest peale kokku, kes mille eest vastutab,“ ütles lauljanna. „Näiteks kogu sisekujundus jäi minu vastutada ja Karl-Erik usaldab mind.“

Jaga
Kommentaarid