Mõned päevad tagasi jagas Sergejeva ühismeedias, et tahab koos oma abikaasaga pesa maha müüa. „Müüme oma armastatud kodu, kuna pere on juba nii suur. Korter on hubane, hästi hoitud, imelise merevaatega. Minul ja Viktoril (Sergejeva abikaasa-toim) oli siin hea elada. See aeg tõi meile palju armastust ja kaks ilusat last.“

Möödunud aasta novembrikuu lõpus said näitlejad Anna Sergejeva ja Viktor Marvin taas lapsevanemateks – nende perre sündis teine tütar Beata.

„Tunneme ennast tütrega hästi. Suur kummardus meditsiinipersonalile Ida-Tallinna keskhaiglas. Nad on imelised inimesed ja tegelevad väga raske tööga,“ sõnas Sergejeva kommentaaris Kroonikale tollal. „Oleme väga õnnelikud. Mu abikaasa Viktor oli minuga koos sünnitamisel. See jääb kogu eluks meelde,“ rääkis Anna toona Kroonikale.

Neli aastat tagasi saabus Anna ja Viktori perre nende esimene tütar Aksinja. „Aksinja on meie maailma absoluutne keskpunkt, armastame ning hoiame teda väga. Usume, et energiat, armastust ja hoolt jätkub sama palju ka teisele lapsele,“ lausus Anna.

Anna ja Viktor on koos olnud juba viisteist aastat, sellest kaheksa abielus. Nad kohtusid Kiievis teatrikooli sisseastumisel.