Väidetavalt kavatseb Charles avada esimest korda suu ja rääkida intervjuus BBC-le oma nooremast pojast prints Harryst. Seni pole ei kuningas ega tema vanem poeg Walesi prints William ja tema abikaasa Catherine öelnud midagi Harry ja Meghani kõmulise Netflixi dokumentaalsarja kohta.

Sussexi hertsogipaar tegi sarjas ja raamatus kuninglikule perekonnale hulga etteheiteid ja avaldas üksikasju nende jutuajamistest. Nüüd on välja tulnud, et Buckinghami palee töötajad on pidanud telekanaliga läbirääkimisi, et kuningas saaks ära rääkida oma poole loost, vahendab OK Magazine. Väidetavalt soovib BBC kajastada saatega Charlesi elu ja tema plaane monarhina ning tähistada niimoodi tema kroonimist, mis toimub 6. mail.

Ühe osa saatest moodustaks Charlesi pihtimus, kus ta räägib Harryst ning süüdistustest, mida prints ja Meghan Markle on kuninglikule perekonnale esitanud. „Kroonimise BBC-s kajastamise plaanid on juba töös, sealhulgas kuninga elu fookusesse võtmine,“ avaldas üks asjaga kursis olev allikas. Allikas lisas, et Harry ja Meghani teema pidi olema üks saate keerukamaid aspekte.

„Isegi üks väike Charlesi kommentaar Harry ja Meghani kohta oleks ülemaailmne uudis. See võiks kaasa tuua ka kommentaari Harrylt, kuid keegi ei oska aimata, mida ta öelda võiks. Teema on väga delikaatne,“ kirjeldas allikas olukorda. Samas pole usutluse kohta veel midagi kindlat kokku lepitud ja kuningas võib ka otsustada sellest loobuda.