Laulja Nick Jonast saatis tähtsal üritusel ka tema näitlejannast abikaasa Priyanka Chopra, kes hoidis nende 1-aastast tütart Maltit tähtsa tseremoonia ajal süles. Lapsele oli selga valitud kreemikas toonis kostüüm ning ta kandis valget peapaela.

Kuulsuste alleel ansamblile Jonas Brothers pühendatud tähe avamisel pöördus Nick oma tänukõnes ka tütre poole. „Malti Marie, ma ei jõua ära oodata, et 15 aasta pärast sinuga siia tagasi tulla, et sulle su sõprade ees piinlikkust valmistada,“ viskas muusik nalja.

Priyanka Chopra hoidis tütart tseremoonia ajal süles

Jonas ja Chopra said lapsevanemateks eelmise aasta jaanuaris ning on seni oma tütart avalikkuse eest varjanud. Piltidel, mis paar lapsest sotsiaalmeediasse on postitanud, on tema nägu olnud enamasti varjatud. Priyanka sõnas jaanuari keskel Briti Vogue'ile antud intervjuus, et soovib Maltit tähelepanu eest kaitsta. „Mul on valus kuulata, kui minu tütrest räägitakse. Ma soovin, et ta jääks avalikkuse eest kõrvale,“ lausus näitlejanna.

Jonase ja Chopra pisitütar sündis surrogaadi abil. Sünnitunnistusel on märgitud lapsukese nimeks Malti Marie Chopra Jonas. Beebi nägi ilmavalgust 15. jaanuaril Ameerikas San Diego haiglas, vahendas TMZ mullu aprillis. Malti nimi on Sanskriti päritolu ja tähendab väikest lõhnavat lillekest või kuuvalgust.