Videos uurib Kaspar pärast massaaži Emmanueli käest, kuidas ta tema massaažiga rahule jäi ning milline on Odehi enesetunne pärast seda. Odeh paistab pärast massaaži olevat lõõgastunud olekus. „See on lihtsalt nii vinge. Sellepärast sa oledki staarmassöör,“ kiidab ta Kasparit. „Tallinnas oled nüüd, sa ei ole täitsa Türilt enam,“ sõnas jalgpalliga tegelev noormees veel. Postituse lõpus kutsus Emmanuel ka teisigi Kaspari juurde massaaži.

Kuvatõmmis videost

Mõnda aega pärast „Vallalise kaunitari“ saate lõppu teatas Kaspar sotsiaalmeedias, et on otsustanud Türilt lahkuda ja hakata massöörina tööle Tallinnas. Jaanuari keskel korraldati Roonile Türil vägev lahkumispidu, et saata ta pealinna vallutama. „Kodulinn on mulle väga armas, aga on aeg edasi liikuda. Tunnen, et praegu on õige hetk seda teha, sest saade on toonud palju uusi inimesi, kliente ja võimalusi,“ lausus Rooni tollal Õhtulehele.

Peole olid kohale tulnud ka mitmed „Vallalise kaunitari“ saate hurmurid – Michael Gregorius Bach, Henri Lind, Herki Siider, Emmanuel Odeh ja Ahti Lind.