Jaanuari alguses juhtus Deruloga sõpradega korvpalli mängides õnnetus – ta murdis oma jalaluu ja tal tekkis sidemerebend. Muusik oli õhuhüppe järel maandunud oma kaasmängija jala peal ning niimoodi oma jalga vigastanud. Jason oleks jalatrauma tõttu pidanud minema operatsioonile, kuid kuna õnnetus juhtus niivõrd napilt enne Super Bowlil esinemist, otsustas Derulo, et tema operatsioonile ei lähe.

Selle asemel otsustas laulja, et laseb endale teha tüvirakusüste, mis pidid tema taastumist kiirendama. Samuti käib ka iga päev füsioteraapias, et end suureks esinemiseks vormi viia. Kuigi veel pole kindel, et Derulo jalg jõuab vaheajaesinemiseks ära paraneda, usub muusik, et vigastusest hoolimata on tal võimalik anda äge kontsert, vahendab New York Post.

Jaanuari keskel esines Derulo Dubais, kus ilmus lavale kahe karguga. Vigastusest hoolimata andis laulja vaimustava esinemise ning seetõttu loodavadki tema tulihingelisemad fännid, et Derulo suudab ka Super Bowlil vägeva kontserdi anda ning et tema jalg on tolleks ajaks paranenud.

Derulo esineb 12. veebruaril NFL-i TikToki peol koos The Black Keysiga, mis toimub enne tähtsat Super Bowli finaalmängu. Suurejoonelisel Super Bowli vaheajasõul astub publiku ette aga Rihanna.