Esimeses saates on külas tuntud Eesti skulptor Tauno Kangro. Tauno kunstilise käekirjaga on kursis ilmselt enamik eestlasi ning tema loodud iseärased skulptuurid on saanud mitmete Eesti kohtade sümboolseks objektiks. Kunstnikule omaselt on Taunol palju unistusi ja väljakutseid, mis on teda läbi elu kandnud ning õpetanud. Lisaks kunstnikukarjäärile on Taunole südamelähedane ka elamuste pakkumine läbi erinevate käeliste kursuste ja müstiliste sündmuste korraldamise.

02. veebruaril algusega 18:30 toimub Laitse Graniitvillas skulptuuri modelleerimisõpe, mis kannab pealkirja „Avasta endas kunstnik!“. Sündmuse raames on osalejad kunstniku rollis, kes saavad nautida käelise tegevuse teraapilist protsessi ning sellega saavutada eduelamus. See on ühiselt loodud koos tegemise energia, mis tuletab meelde, et me kõik oleme kordades andekamad, kui ise usume.

14. veebruaril algusega 19:00 saab Tallinna vanalinna Skulptuurigaleriis kogeda sümbioosi maalimisest, joonistamisest ja tšello muusikast. Sündmus kannab pealkirja „Tšellol Silvia Ilves, maalimas Tauno Kangro jt.“

30. aprilli õhtul toimub Laitse Graniitvillas muusika, tantsu ja aktimodellidega Itaalia stiilis maskiball.

Lisaks toob Tauno välja viimastel aastatel üha sagedasemalt esineva trendi, kus sündmustel osalevad inimesed on õnnelikud ja rõõmsad tundes joovastust mitte mõnuainetest vaid vastastikusest hoolivusest ja hetkelisest puhtast meeleseisundist.

Saadet juhib Piletitasku müügi- ja arendusjuht Kait Kuus.

Tauno Kangro Piletitasku podcastis