Mullu debüüdi teinud Flex Fest kolib sel aastal suve lõpust suve algusesse ning Telliskivist Krulli kvartalisse. 16.-17. juunini toimuval festivalil astub 2 päeva jooksul 3 erineval laval üles pea 30 artisti kohalikest superstaaridest maailmategijateni.

Flex Fest 2023 üheks peaesinejaks on Mura Masa ehk Alex Crossan. Tegemist on Guernsey päritolu produtsendi, helilooja ja vokalistiga, kelle loomingus põimuvad omavahel pop, elektroonika, hiphop ja funk. Tema karjäär muusikamaailmas sai alguse tänu BBC saatejuhtide kõrvu sattunud looga „Lotus Eater“. Järgnesid Saksa plaadifirma Jakarta Records vahendusel ilmunud mixtape „Soundtrack to a Death“ (2014) ning omanimeline debüütalbum (2017), millel kaasas K. Paul, A$AP Rocky, Bonzai, Charli XCX ja Christine and the Queens. Mura Masa on juba võitnud oma esimese Grammy (ning nomineeritud veel kolmele), kogunud miljoneid kuulamisi ja tõusnud tõelise loomingulise kameeleoni staatusesse. Lisaks oma sooloprojektile on Mura Masa veel produtsendiks räpparitele Slowthai ja Octavian ning teinud menukaid uustöötlusi Koffee ja Perfume Genius’i paladest.

Lisaks Mura Masale on Flex Festi selle aasta esinejate nimistusse kinnitatud Eesti Muusikaauhinnad 2023 aasta muusikavideo laureaat nublu, aasta hip-hop/rap artist reket ning aasta debüütalbumi ja aasta ansambli trofeed pälvinud Gram-Of-Fun. Kohal on ka Soome edulugu Mikael Gabriel, supergrupp 5MIINUST ning hetkel looga „Hoia end (feat. villemdrilem)“ raadioeetreid vallutav Karl Killing.